Англійська мова Dive into English 9(9) клас CD до підручника Буренко Буренко И901282УА Збільшити

Англійська мова Dive into English 9(9) клас CD до підручника Буренко Буренко И901282УА

Видавництво Ранок Видавництво Ранок

Автор: Буренко



И901282УА

Новинка

Недорого замовити онлайн Англійська мова Dive into English 9(9) клас CD до підручника Буренко за авторством Буренко . Наш магазин пропонує лише оригінальну літературу з видавництва Ранок . Оптова ціна при купівні на весь клас. Надійний магазин вже 9 років! Замовляйте онлайн

Детальніше

75 грн

Швидке замовлення

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Замовте на 2 000 грн і отримайте Безкоштовну доставку!

* Вказана загальна сума товарів

Оцінки і коментарі наших клієнтів
Предмет Англійська мова
Клас 9
Тип товару Конспекти уроків
Обкладинка Диск
Автор Буренко
Мова видання Українсько-англійський
ISBN 9789667488390
Англійська мова Dive into English 9(9) клас CD до підручника Буренко Буренко Видавництво Ранок ISBN: 9789667488390 Категорії: Навчальна література,Книги для вчителя,Розробки уроків,Англійська мова,Англійська мова 9 клас Аудіодиск є невідємною складовою НМК Dive into English!, призначеного для учнів 9 класів загальноосвітніх навчальних закладів.'Містить фонетичні вправи та вправи з аудіювання з підручника, у записі яких взяли участь носії мови.'Метою виконання вміщених вправ є формування в учнів правильної вимови та розвиток умінь аудіювання.'Для учнів 9-х класів загальноосвітніх шкіл, що вивчають англійську мову, вчителів англійської мови.'До навчально-методичного комплекту Dive into English! входять: підручник; робочий зошит; методичний посібник для вчителя; аудіодиск (у записі взяли участь носії мови).'
rqwr

Книги для підготовки до ЗНО та ДПА від видавництва «Ранок»



Видавництво «Ранок» засновано в 1997 році в Харкові і займається виробництвом дитячої, навчальної та навчально-методичної літератури. Одним з перших в Україні почало впроваджувати інтернет-технології, такі як оцифровка продукції і продаж електронних версій книг за низькою вартістю. Лідируючі позиції на ринку дають можливість експериментувати і прогресувати. Популярними товарами є такі категорії товарів, як тести ДПА 4 клас. Також великим попитом користуються збірники для підготовки до ЗНО.


Комплексні видання та тестові завдання призначені для підготовки учнів та випускників до зовнішнього незалежного оцінювання. Посібники містять всю необхідну інформацію для вивчення або відновлення в пам’яті теоретичного матеріалу. Тестові завдання допомагають закріпити отриманий теоретичний матеріал та покращити навички використання його на практиці. Будь-які варіанти тестових завдань можуть бути використані педагогами та вчителями для розробки власних варіантів тематичного та контрольного оцінювання учнів старших класів.        


Видавництво «Ранок» також пропонує велику кількість завдань з підготовки до Державної підсумкової атестації. Дані збірники вміщують кілька десятків варіантів завдань, максимально схожих до тих, які будуть на ДПА. Кількість задач в кожному варіанті є такою ж, як і на іспиті. Пройшовши їх всі можна зробити висновки з приводу готовності до екзаменаційної сесії.


Посібники видавництва "Ранок"


Купити зошити для ДПА 4 клас ви можете в нашому інтернет-магазині. Видавництво «Ранок» представляє такі збірники для підготовки учнів до екзамену:



  • ДПА українська мова 4 клас

  • ДПА з математики 4 клас


Дані збірники пишуть автори Шевченко К. і Ротфорд Д.



У посібника входять по 10 варіантів орієнтовних контрольних робіт з предметів, кожна робота подана у двох варіантах. До збірки ДПА з української мови входять також питання по літературному читання, так як дані роботи є інтегрованими. Дані завдання можуть бути використані для побудови тематичних контрольних і самостійних робіт. Посібники розроблені для учнів 4 класу, їхніх батьків та педагогів.


Комплексні інтерактивні видання для підготовки до ЗНО поєднують в собі теоретичну частину і практичну. Посібники цього типу створені для ефективної та якісної підготовки до ЗНО з будь-яких предметів. З цим посібником учні можуть працювати як самостійно, так і в парі, але, найкраще, з педагогом. Практична частина - це кілька варіантів тестів у форматі ЗНО. Вирішення цих завдань дає можливість перевірити знання і об'єктивно їх оцінити. В кінці посібника є відповіді на всі тести для перевірки правильності їх вирішення.



Видавництво пропонує такі посібники:



  • Інтерактивний збірник ЗНО українська мова Літвінова

  • Інтерактивний збірник ЗНО українська література Гарюнова

  • Збірник ЗНО з біології Тагліна

  • Хрестоматія українська література ЗНО Гарюнова


Тестові зошити в форматі ЗНО - це збірники тестів, ідентичних тим, що були на ЗНО 2020 і будуть в наступні роки. Дане видання буде корисним для учнів, репетиторів, викладачів української мови та літератури.



Наші співробітники з радістю проконсультують вас з будь-яких питань і допоможуть визначитися з вибором товару. Якщо у вас виникнуть труднощі - звертайтеся до нас за телефонами, вказаними на сайті.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.