Основи грамоти Робочий зошит 5-6 років За оновленим Базовим компонентом дошкільної освіти ГДШ002 9786170040091 Збільшити

Основи грамоти Робочий зошит 5-6 років За оновленим Базовим компонентом дошкільної освіти ГДШ002 9786170040091

Видавництво Основа

Автор: Шевцова О



ГДШ002

Новинка

Купити недорого Основи грамоти Робочий зошит 5-6 років За оновленим Базовим компонентом дошкільної освіти Замовити онлайн в Україні від видавництва Основа Є оптова і роздрібна ціна - при купівлі на групу дітей надаємо знижки :) Приймаємо оплату також черею Дія (Є-Підтримка)

Детальніше

60 грн

Швидке замовлення

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Замовте на 2 000 грн і отримайте Безкоштовну доставку!

* Вказана загальна сума товарів

Оцінки і коментарі наших клієнтів
Основи грамоти Робочий зошит 5-6 років За оновленим Базовим компонентом дошкільної освіти замовити можна онлайн. Навчальна література видавництва Основа Артикул: ГДШ002 ISBN: 9786170040091 Категорія: Ранній розвиток, Підготовка до школи, ДНЗ Як підготувати дитину до 1-го класу НУШ? Ми розробили зошити на допомогу майбутньому першокласнику, які спрямовані на вивчення основ грамоти, фонетичного сприйняття, звукового аналізу елементів мови тощо. Ми розробили зошити на допомогу майбутньому першокласникові, спрямовані на вивчення основ грамоти, фонетичного сприйняття, звукового аналізу елементів мови тощо. Усе, що вам потрібно для роботи із зошитом, кольорові олівці 15 хвилин на день. Можна і більше, усе залежить від індивідуальних особливостей дитини. Наші завдання розроблено вчителями та тренерами НУШ, які точно знають, як підготувати дитину до 1-го класу та полегшити майбутню адаптацію у навчальному середовищі. За QR-кодом доступні файли для завантаження з додатковими матеріалами.
rqwr

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.