Хімія11 клас Зошит для лабораторних дослідів і практичних робіт стандТитаренко Л1107У Збільшити

Хімія11 клас Зошит для лабораторних дослідів і практичних робіт стандТитаренко Л1107У

Видавництво Літера Видавництво Літера

Автор: Титаренко



Л1107У

Новинка

Недорого замовити онлайн Хімія11 клас Зошит для лабораторних дослідів і практичних робіт стандарт за авторством Титаренко . Наш магазин пропонує лише оригінальну літературу з видавництва Літера . Оптова ціна при купівні на весь клас. Надійний магазин вже 9 років! Замовляйте онлайн

Детальніше

20 грн

Швидке замовлення

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Замовте на 2 000 грн і отримайте Безкоштовну доставку!

* Вказана загальна сума товарів

Оцінки і коментарі наших клієнтів
Предмет Хімія
Клас 11
Тип товару Зошит
Обкладинка М'яка
Автор Титаренко
Формат 140х215
Мова видання Українська
ISBN 9789669451149
Сторінок 16
Хімія11 клас Зошит для лабораторних дослідів і практичних робіт стандарт Титаренко Видавництво Літера ISBN: 9789669451149 Категорії: Робочі зошити,Навчальна література,Хімія,Хімія 11 клас
rqwr

Книги та посібники для підготовки до ЗНО та ДПА видавництва «Літера ЛТД»


Київське видавництво «Літера ЛТД» уже майже три десятиліття пропонує учням та педагогам свою літературу для дошкільних закладів, загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних закладів та вищої школи.


Великою перевагою є розгалужений штат авторів, які постачають видавництву велику кількість ідей щодо удосконалення літератури.


Настільною книгою кожного випускника школи під час підготовки до незалежного оцінювання повиннабути "Комплексне видання ЗНО". Для кожного предмета, призначеного для складання, він забезпечує в основному все, що вам потрібно. Тут ви знайдете теоретичний матеріал, викладений програмою тестування з використанням важливих креслень, фотографій, схем, карт, вирішення типових задач та інших практичних вправ. Все повторене систематично фіксується у вигляді стандартних типів тестових завдань, надається група варіантів орієнтовних зошитів ЗНО 2020. А також розміщені відповіді на всі друковані завдання.


Комплексні видання та тестові завдання призначені для підготовки учнів та випускників до зовнішнього незалежного оцінювання. Посібники містять всю необхідну інформацію для вивчення або відновлення в пам’яті теоретичного матеріалу. Тестові завдання допомагають закріпити отриманий теоретичний матеріал та покращити навички використання його на практиці. Будь-які варіанти тестових завдань можуть бути використані педагогами та вчителями для розробки власних варіантів тематичного та контрольного оцінювання учнів старших класів.        


Видавництво "Літера ЛТД" та його працьовиті та талановиті автори вже підготували такі універсальні книги з великою кількістю матеріалів (комплексні видання) з таких тем:



  • «Українська література», О. Дияк, В. Заболотний;

  • «Українська мова» - В. Заболотний;

  • «Історія України»Власов В.С., Кульчицький С.В. та Мицик Ю.А.;

  • «Математика» - А. Гальперіна та М. Забелішинська;

  • «Англійська мова», Ю. Чернишова, С. Мясоєдова, О. Ходаковська;

  • «Німецька мова» - Гоголєва Г.В.;

  • «Біологія», О. Біда, С. Дерій та ін .;

  • «Географія» - Стадник О.Г. та Шматко О.Є. (два різні випуски);

  • «Хімія» - Н. В. Титаренко;

  • "Фізика", М. Альошина, Г. Богданова і Ф. Божинова.



Наступним важливим та якісним набором посібників цього видавництва є "Типові тестові завдання" з тих самих предметів. Абітурієнти, які добре знайомі з теоретичною частиною можуть спробувати  її закріпити у подібній формі до іспитів: різноманітні тестові завдання (з відповідями для самоконтролю). Серед них є «зошити ЗНО» минулого року, а в них - зразки відповідей та ключі до всіх завдань. Більшість авторів комплексних довідників пишуть також і «Типові тестові завдання». Нижченаведений перелік лише тих дисциплін, для яких підручники написані іншими авторами:



  • «Географія» - О. Надтока;

  • «Хімія» - О. Григорович;

  • «Українська мова та література» - В. Жовтобрюх та В. Паращик.



Якщо виникнуть будь-які питання – звертайтесь по телефонам, вказаним на сайті. Наші працівники допоможуть вам вибрати потрібну літературу та зроблять все можливе, щоб вибрані книги опинились у ваших руках якомога швидше.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.